Aistra gerai kavai

Galima užtikrinti geriausias žaliavas, geriausią įrangą ir aksesuarus, tačiau tobulas kavos puodelis negimsta be tikro meistro prisilietimo. Būtent kavos meistrų rankose susitelkusi penkias kartas kaupta Julius Meinl žmonių patirtis. Stengiamės visą šią išmonę perleisti savo verslo partneriams, kad Jūsų klientai galėtų mėgautis prabangia, giliu istoriniu paveldu alsuojančia kava.

Meilės vertas kavos skonis

Šiandieniniame pasaulyje kava turi ypatingų galių praskaidrinti bet kokią dieną. Atrodo, daugelis be jos net neįsivaizduoja savo gyvenimo. O mums istorija prasidėjo dar prieš 150 metų, kai Julius Meinl I-asis išrado naują kavos skrudinimo techniką, leidžiančią atskleisti rafinuočiausią pupelių skonį. Jis buvo pirmasis, iškėlęs kartelę geriausios kavos standartams.

Mūsų prabangus kavos produktų spektras sukurtas specialiai viešbučiams, restoranams ar bet kokiam verslui, norinčiam savo klientus lepinti išskirtinės kokybės, džiuginančio skonio ir modernaus dizaino sinergija. Rūpinkitės savo įvaizdžiu su Julius Meinl – juk dažnai mažiausios detalės apie verslą kitiems pasako labai daug.

Julius Meinl ekspertai siūlo produktų katalogą, susidedantį iš kavos pupelių ir maltos kavos įvairaus dydžio pakuotėse. Teikiame vieno regiono bei kombinuotas 100% Arabica kavos rūšis. Taip pat išskirtines Arabica ir Robusta pupelių kombinacijas. O kad būtų patenkinti net išrankiųjų klientų skoniai, nevaržomai rinkitės skrudinimo tipą nuo intensyviausio iki švelniausio.

kavos erudicija julius meinl

Žaliosios kavos tiekimo direktorė

Jeannette Meinl

Kava – mano didžiausia aistra. Todėl noriu žinoti visas smulkmenas, pažinoti žmones, kurie augina ir apdirbą mūsų pasirinktas pupeles. Noriu matyti procesą iš arti. Tai darė pats Julius Meinl I-asis. Ir aš jaučiu pareigą tęsti jo garbų palikimą.

Domina degustacijos?

Susisiekite su Julius Meinl atstovais Lietuvoje ir mielai suderinsime tinkamą datą.

Paieška